Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: АПЛ. 22-й тур. “Арсенал” здобуває важливу перемогу над діючими чемпіонами Англії “Манч

Новини спорт: АПЛ. 22-й тур. “Арсенал” здобуває важливу перемогу над діючими чемпіонами Англії “Манч
158880 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Манчестер Сіті” – “Арсенал” 0 - 2
Голи: Касорла (П), Жиру.


“Манчестер Сіті” – “Арсенал” 0 - 2
Голи: Касорла (П), Жиру.
"Сіті" забагато грається з поперечними передачами, але небезпеки з цього немає. Гра не йшла взагалі, і в таких моментах неймовірно цінний Яя Туре. Так, для багатьох він не так грає як колись. Але коли перепасування ні до чого не приводять - він бере гру на себе, тягне м’яч ближче до штрафного або просто б’є. Ось чому і замінили Фернандіньо, який провів непоганий матч. Лемпард володіє приголомшливим ударом, тому Пеллегріні сподівався на гармату англійця. Команда підходить до штрафної, а далі шляху немає. І що найдивніше - по воротах ніхто не б’є. Сільва отримував м’яч ледь не біля центрального півкола, тому очікувати від нього гольову передачу - занадто самовпевнено. Давід робить красу, а красу сьогодні прикрили. "МС" грали в простий футбол, без колишніх чарівних передач, якими славляться "городяни". Банальність сьогодні в’їлася в кров господарів.
Агуеро і Компані недавно відновилися після травми, тому виглядали в цьому матчі невпевнено. Капітан взагалі допускав стільки помилок, що давно такого не видно було в його діях. А Кун практично не брав гру на себе, що досить незвично. Про Демічелеса і говорити не варто - море помилок, а Санчес молодець, який підловив цю справу. Контроль від "городян" сьогодні не зайшов!
У "Арсеналу" все відбувалося впевнено. І футбол вдавався, і пуховик у Венгера застібався будь здоров. Склалося сьогодні так, що контратаки взяли вгору. Якщо ти любиш володіти м’ячем - роби це, будь ласка, якісно. Якщо ні, то "каноніри" без проблем покарають тебе. Найдивовижніше, що команда здорово оборонялася, не даючи опонентові часто входити в штрафну. Також вразила підстраховка, яка була на рівні. У даній битві така тактика виправдала себе, але не можна сказати з великою впевненістю, що Венгер і далі буде проповідувати такий футбол. Як на мене, це чисто для цього матчу.
Бельерін - чудовий. Сподобалося, що він бореться до кінця, але при цьому не втрачає голову. Сьогодні Санчес зіграв краще Агуеро. От просто зробив аргентинця і говорити тут нема про що. Руху чилійця захоплює. Тільки віддав пас біля чужого штрафного, і вже через 15 секунд він відпрацьовує в захисті. Обсяг роботи у нього неймовірний. Дійсно, на даний момент кращий гравець Прем’єр-Ліги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео