Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Ла-ліга. “Атлетико Мадрид” здобуває впевнену перемогу над “Райо Вальєкано”

Новини спорт: Ла-ліга. “Атлетико Мадрид” здобуває впевнену перемогу над “Райо Вальєкано”
132440 ПЕРЕГЛЯДІВ

У ролі фаворитів підходили традиційно до свого чергового домашнього матчу футболісти мадридського Атлетіко, але при цьому цілий ряд факторів говорили про ймовірність сенсації в цьому матчі.


У ролі фаворитів підходили традиційно до свого чергового домашнього матчу футболісти мадридського Атлетіко, але при цьому цілий ряд факторів говорили про ймовірність сенсації в цьому матчі. По-перше, Райо Вальєкано досить успішно виступає в останніх турах на виїзді, зуміли здолати мадридці Хетафе і Реал Сосьєдад в гостьових матчах. По-друге, думки підопічних Дієго Сімеоне багато в чому зайняті майбутньої зустріччю у з Барселоною в рамках Кубка Іспанії, де матрасникам доведеться відігравати мінімальну перевагу каталонців.
Правда, очікуваного відпочинку своїм основним виконавцям сьогодні Сімеоне так і не надав. На поле вийшли всі найсильніші, як і з боку Райо Вальєкано. З перших хвилин матчу матрасники дали зрозуміти, хто господар на Вісенте Кальдерон. Події розвивалися стрімко і в негативному для гостей руслі. Не встигли пройти і п’ятнадцять хвилин ігрового часу, як Антуан Грізманн підстеріг грубий ляп Зе Каштру у своєму штрафному, вибіг один на один і впевнено пробив у сітку. Додав француз вже через десять хвилин. Цього разу Маріо Манджукич класної знижкою головою посприяв виходу Грізманн на побачення з голкіпером.
Швидкі два голи, по всій видимості, негативно вплинули на настрій господарів поля. Дозволили вони собі трохи розслабитися, тоді як підопічним Пако Хемес вдалося проявити непоганий атакуючий потенціал. Райо Вальєкано краще контролював м’яч і проводив свої тривалі позиційні атаки. Під час одного з таких настання Гаель Какута виконав передачу з лівого флангу атаки в центр у чужій штрафній на Роберто Трасорраса, а той більярдним по точності ударом переправив м’яч у кут воріт Мігеля Мойя.
Пропущений м’яч перед перервою став неприємною несподіванкою для господарів. Вже зі старту другого тайму кинулися вони виправляти становище. Ледь не застав зненацька Тоньо втретє сьогодні Антуан Грізманн, але в цей раз голкіперу вдалося виручити після удару з дальньої дистанції. Удача була на боці гостей і після пострілу Манджукич головою повз ціль. І все ж господарі досить швидко провели такий потрібний третій гол. Грізманн навісив з кутового, а м’яч рикошетом від ноги Манушу залетів у сітку. Під кінець зустрічі ще один шанс був у Грізманн, але Антуан відправив круглого в штангу. Підсумкова перемога дозволила матрасникам наблизитися до мадридському Реалу і зберегти відставання від Барселони.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео