Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Кубок Англії. “Арсенал” здобуває непросту перемогу над “Брайтоном”

Новини спорт: Кубок Англії. “Арсенал” здобуває непросту перемогу над “Брайтоном”
26619 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цю перемогу Арсеналу можна назвати простою,хоча б тому, що Брайтон двічі скорочував відставання в рахунку, не дозволяючи канонірам розслабитися.


Цю перемогу Арсеналу можна назвати простою,хоча б тому, що Брайтон двічі скорочував відставання в рахунку, не дозволяючи канонірам розслабитися. Але при цьому господарі реалізували сьогодні всі свої моменти, тоді як підопічні Венгера безліч разів прощали Стокдейл і його партнерів. При цьому в самому кінці зустрічі суддя Майкл Олівер не призначив у ворота лондонців найчистіший пенальті за гру Чеймберса рукою в своїй штрафній.
Гостям вдався швидкий гол - вже на другій хвилині Уолкотт, отримавши пас від Чеймберса, з правого краю штрафного пробив Стокдейл. Гості продовжували володіти перевагою, яку на 24-й хвилині подарувавв Месут Езіл. Після тонкої передачі від Росіцкі з глибини поля гравець збірної Німеччини реалізував вихід практично один на один.
Через кілька хвилин стався і перший момент біля воріт Щесни. Це Балдок із забійної позиції запустив м’яч вище поперечини, поспішаючи з ударом. Форварду потрібно було витримати невелику паузу.
Брайтон відіграв один м’яч на початку другого тайму після невдалих дій Чеймберса поблизу своєї штрафної. Намагаючись вибити м’яч головою в полі, Калум відправив снаряд точно в ноги О’Грейді. Форвард Брайтона з розвороту з-під Фламіні відправив м’яч точно під штангу.
Але Росіцкі дуже швидко повернув своїй команді перевагу в два м’ячі. Томаш відібрав м’яч у гравців суперника поблизу чужого штрафного, зіграв у стінку з Жиру - і пробив у нижній кут повз воротаря.
Але все ж другий гол Брайтона вийшов більш ефектним. Команда Кріса Хьютона розіграла відмінну триходівку, яку завершив Балдок.
Наприкінці зустрічі Чамберс зіграв рукою в своїй штрафній, але Олівер пенальті не призначив. У той же час гості в останні 15 хвилин матчу тричі потурбували ворота Стокдейл: після удару Акпома з гострого кута господарів врятував воротар, Алексіс Санчес зі штрафного відправив м’яч у поперечину, а в компенсований час Ремсі, замикаючи пас Росіцкі з меж воротарського, запустив м’яч вище воріт.
Арсенал добув непросту, але заслужену перемогу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео