Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Ла-Ліга. 19-й тур. “Валенсія” вдома здобуває перемогу над “Севільєю”

Новини спорт: Ла-Ліга. 19-й тур. “Валенсія” вдома здобуває перемогу над “Севільєю”
238238 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Валенсія” – “Севілья” 3 - 1

Голи: Парехо (дубль), Фуего; Бакка (П).


“Валенсія” – “Севілья” 3 - 1

Голи: Парехо (дубль), Фуего; Бакка (П).

В Іспанії прекрасно діють режисери. Одне задоволення споглядати матч під таку роботу найвищих майстрів. Стадіон був неймовірно шикарний. Сила-силенна тисяч уболівальників примостилися на своїх сидіннях і дивилися матч. Як важко футболістам - я навіть не уявляю. Психіка у спортсменів грандіозна!
Перед початком матчу складно було виділити явного фаворита. Футбол від "кажанів" останнім часом рясніє чарами. У цій сутичці валенсийци нітрохи не розчарували. Вихід з оборони в атаку - приголомшливий. Швидкість думки - подібно швидкості Флеша. Передачі на тоненького, прекрасне взаємодія футболістів - це все допомогло господарям здобути симпатичну вікторію. По більшій мірі, гості володіли м’ячем більше, але підопічних Санту це анітрохи не збентежило. Команда грала другим номером, тим самим карала суперника після грубих помилок на половині поля "кажанів". Правда, були присутні дрібні неточності в обороні, але, як кажуть, переможців не судять. До речі, зайвий раз переконуюся, що в Прімері арбітри судять поганоЗвичайно, цей матч не зовсім характеризує погану роботу рефері, але, загалом, ситуація з арбітражем в Іспанії вкрай сумна. Буду сподіватися, що "помаранчеві" проб’ються в ЛЧ. Ну і спекотна боротьба за чемпіонство обіцяє бути в наступному році! Ще зазначу харизматичного Дієго Алвеса. Воротар виразно виділяється божественністю. Особливо імпонує його реакція кішки, яка дозволяє йому дістати абсолютно будь-який удар.
Так злощасного поразки, "Севілья" пристойно грала в чемпіонаті. Але в даному матчі практично все було жахливо. У захисті повний безлад. Чесно кажучи, не очікував такої поганої гри від севільців. Команда начебто володіла більше м’ячем, але істотного заробітку це не приносило. М’яч добре ходив, але при втраті колектив просто не знав, що робити. Шалено подобається Крихов’як, але в цій зустрічі він провалився. При обороні футболісти Емері виглядали вкрай убого. Хоча, знову ж таки, до матчу все у гостей було в шоколаді. Можливо, це просто не день "Севільї". Але гра у підопічних Емері вельми цікава, тому впевнений, що в наступних матчах “Севілья” покаже в гру яку до цього вона грала.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео