Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Чемпіонів 14/15: “Шальке 04” вдома поступається “Реалу” Мадриду 0:2!

Ліга Чемпіонів 14/15: “Шальке 04” вдома поступається “Реалу” Мадриду 0:2!
106080 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на всі проблеми, мадридський «Реал» перемагає «Шальке».


“Шальке04” – “Реал” 0 - 2

Голи: Роналду, Марсело.

Незважаючи на всі проблеми, заспокоївшись, мадридський «Реал» перемагає «Шальке». Два голи - вагоме слово в даному протистоянні. Невже все вирішено ?! Швидше за все, так.
Всю гру Мадрид грав за принципом «поки м’яч у нас, нам не заб’ють». Дуже дивно було це бачити, оскільки вже у звичку ввійшло спостерігати за швидку контратаку «вершкових». Але матч в Гельзенкірхені став винятком. Ді Маттео, виставивши 5 захисників, всіляко відкидав спогади про торішню поразку з настільки принизливим рахунком. Не соромлячись, «Реал» взявся контролювати гру. Далекі кидки намагалися знайти ногу або голову Бензема, але того стримували обранці «Шальке» або арбітр сигналізував про офсайд. Реальний шанс мали німці, але Хунтелаар влучив у стінку. Далі гості притискали суперника і змушували все щільніше і щільніше підходити до власної штрафної. Незабаром Карвахаль навісив з флангу, де м’яч знайшов голову Роналду - 0 - 1! Воротар трошки помилився адже він ще зовсім юний! Пропустивши, господарі відразу отримали ще один удар - травма Хунтелаара здорово відбилася на їхній грі. Далі Бензема міг збільшувати відрив у рахунку, але Велленройтер на місці.
Взагалі «Шальке» розклеїлись після пропущеного м’яча. Коуч «кобальтових» після перерви якось скотчика залатав діри, але сумна історія все одно спіткала його команду. Давлячи авторитетом, РМ в півноги продовжував публічно принижувати опонента. Господарі грали зовсім не по-господарськи. Складалося таке враження, що дійшовши до штрафного «галактікос», «Кнапп» боялися йти далі і бити по воротах. Ближче до кінця матчу «Реал» все частіше грав в середній і короткий пас, не сильно атакуючи, просто отримуючи задоволення від гри. 1- 0 - якось не по-королівськи! Марсело чудовою гарматою, з правого, зарядив у «дев’ятку» воріт. Тепер точно все! Схожий гол бразилець «штовхнув» МС в напруженому матчі, де «бланкос» перемогли 3 - 2. Ікер Касільяс, який участь у матчі майже не брав, стоячи на самоті, репетирував коментар про протистояння. Він, до речі, 150-тий матч відстояв у ЛЧ за «Реал».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео