Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Європи 14/15: Київське “Динамо” в дев’ятьох не зуміло втримати бодай нічию

Ліга Європи 14/15: Київське “Динамо” в дев’ятьох не зуміло втримати бодай нічию
159008 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перший поєдинок після перерви провели підопічні Сергія Реброва. Матч відбувся у Франції, де їх приймав середняк Ліга 1 “Генгам”.


Перший поєдинок після перерви провели підопічні Сергія Реброва. Матч відбувся у Франції, де їх приймав середняк Ліга 1 “Генгам”. Ще до початку матчу багато розмов ходило, що гра буде дуже важкою, так як французи вже давно розпочали офіційні ігри, і навіть зуміли переграти таких грандів як “ПСЖ”.
Стартовий склад від Сергія Реброва не став несподіванкою, тільки те що вийшов Велозу замість Беланди, ось і вся несподіванка, щодо стартових складів то вони виглядали наступним чином:
“Генгам”: 1. Лоссль, 7. Левек, 15. Сорбон, 2. Якобсен, 10. Санхаре, 12. Бевю, 18. Матіс (до 73 хв), 24. Ятабаре (до 68хв), 29. Кербра, 13. Манданів (до 46 хв), 23. Пье
Заміни: 21. Марво (з 46 хв), 26. Жиресс (з 68хв), 5. Діалло М. (з 73 хв)
“Динамо”: 1. Шовковський, 2. Даніло Сілва, 5. Антунеш, 6. Драгович, 24. Віда, 4. Велозу, 16. Сидорчук (до 41 хв), 17. Рибалка, 10. Ярмоленко (до 39хв), 7 . Ленс (до 8 хв), 22. Кравець
Заміни: 90. Беланда (з 41 хв до 45хв), 34. Хачеріді (з 76 хв), 20. Гусєв О. (з 8хв до 76 хв)

   
Вже в перші 8 хвилин виникла проблема у киян, травму отримав Ленс замість нього на полі з’явився Олег Гусєв. Гра господарів виглядала жорсткою, що і спричинило не одну травму, надалі вже під кінець першого тайму також важку травму отримав і Сидорчук. Щодо самого поєдинку, то гравці “Динамо” довго контролювали м’яч, що не було несподіванкою, подекуди виходячи в стрімкі атаки, одна з яких і завершилася голом. На 19 хвилині голом відзначився португалець Велозу, після прекрасної передачі від Артема Кравця, Мігелю залишалося тільки не попасти в голкіпера, що в нього і вийшло! Надалі гра не змінювалося, тільки під кінець першого тайму, гру зіпсував киянам арбітр матчу.

  

Спочатку він на 39 хвилині вилучив Андрія Ярмоленка за те, що він вдарив по ногам одного з гравців господарів, а вже через 6 хвилин червону отримав і вийшовши на заміну Беланда! Ось так Динамо залишилося в 9-тьох до закінчення матчу. В другому таймі план на гру був один не дати забити господарів, все добре йшло аж до 72 хвилини коли Бевю ударом головою зрівняв рахунок, остаточний рахунок матчу встановив Діалло, з подачі з кутового він краще за всіх зіграв на другому поверсі.
Остаточний рахунок матчу 2:1 на користь “Генгаму”, цей результат дає можливість через тиждень все таки пройти киянам в наступний раунд!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео