Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бунденсліга. “Боруссія” Дортмунд здобуває третю поспіль перемогу

Бунденсліга. “Боруссія” Дортмунд здобуває третю поспіль перемогу
106123 ПЕРЕГЛЯДІВ

“Штутгарт” – “Боруссія” Дортмунд 2 - 3


“Штутгарт” – “Боруссія” Дортмунд 2 - 3
Голи: Кляйн (П), Нідермайер; Обамеянг, Гюндоган, Ройс.

Перед матчем багато хто схилявся до того, що буде велика кількість голів. Дуже здивований, як у Німеччині вміють підтримувати на трибунах. Здавалося б, "шваби" зараз знаходяться на останньому місці, і мало хто піде вболівати. Але стадіон був забитий, за що висловлюю уболівальникам свою повагу.
Знову-таки, неможливо не загострити увагу на важливості кожного голу з боку "Боруссії". Футболісти, коли забивали, раділи як діти. Особливо кумедно святкував Клопп. Чергова шалено-важлива перемога в кишені у "джмелів". Команда продемонструвала захоплюючу битву, хоча все одно помилок було багато. Я отримував задоволення від шикарного виходу гостей з-під пресингу суперника. Пару торкань - і опонент не при справах. Тільки дортмундці втрачають м’яч, як відразу ж з’являється смерч у вигляді футболістів, які тут же готові повернути свою принадність. Так, такий футбол мав місце бути не весь матч, але епізодами це проглядалось. Клуб може грати в будь футбол, який тільки заманеться. Вони можуть і позиційно катати, а можуть і на контратаках виграти в будь-якої команди. Але поки що проявляються епізодами моменти де футболісти мають якесь непорозуміння. Іноді гравці вигадують щось фантастичне, а буває, можуть призвести непотрібний кутовий, після якого пропустять.
Сподобалися стандарти у виконанні гостей. Багато звертають увагу на вміння грати футболістів у штрафний на другому поверсі, але я б ще похвалив людей, які виконують стандарти. Ройс до речі, вчора знову зіграв чудово. Відмінно провів поєдинок Обамеянг. З його діями можна забути про нападників, які зараз припадають пилом на лавці дортмундців. Він постійно в грі, завжди намагається пресингувати. Для мене габонец відкриття року в складі "джмелів". Мхітарян та Камплі - це два чужорідних тіла, що заважають вчорашній грі "Боруссії". Камплі практично загубився в першому таймі, тому замість нього вийшов Генріх. Дортмунд здобув вікторію в трьох останніх матчах у чемпіонаті. Це все прекрасно, але така гра в захисті може погубити команду в Лізі Чемпіонів, тому як там є вкрай важливим зуміти на своєму полі зіграти стерильно, а на виїзді показати веселий спектакль. У "Юве" більш готова до гри команда, ніж зараз у "джмелів".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео