Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Чемпіонів 14/15. “Барселона” на виїзді завдяки дублю Суареса здобуває перемогу

Ліга Чемпіонів 14/15. “Барселона” на виїзді завдяки дублю Суареса здобуває перемогу
26630 ПЕРЕГЛЯДІВ

Амбітні плани Пеллегріні по грі проти каталонців першим номером провалювалися з перших хвилин


Барселона (Іспанія) - Манчестер Сіті (Англія) 2:1

Амбітні плани Пеллегріні по грі проти каталонців першим номером провалювалися з перших хвилин. Барса взяла м’яч під свій контроль, швидко позначила територіальну перевагу, потім втілила його в ігрову перевагу, а після - в забиті Луїсом Суаресом голи. Спочатку уругваєць скористався помилкою Компані, який не зумів вибити м’яч головою за межі поля, а через неповну чверть години замкнув передачу Альби на лінію воротаря. Альбу на хорошу позицію вивів Мессі. Взагалі, друга гольова комбінація Барси вдалася на славу.
Відразу після другого гола Неймар ледь не відправив третій м’яч у ворота Харта, а в кінцівці тайму Дані Алвес влучив у поперечину, перекидаючи голкіпера. Загалом, перший тайм пройшов під диктовку Барси і цілком міг завершитися з більшим рахунком.
До честі господарів, після перерви вони додали і навіть на час притиснули суперників до воріт, в першу чергу за рахунок постійних кутових. З часом пішли і небезпечні удари по воротах тер Штегена, але Джеко не вистачило хитрості, а Агуеро точності.
Після закінчення години ігрового часу Пеллегріні випустив на поле Фернандіньо, і екс-гравець Шахтаря миттєво підсилив гру своєї команди. Саме він почав гольову комбінацію Сіті на 69-й хвилині, продовжив її передачею п’ятою Давид Сілва, а завершив Кун Агуеро.
Надії Сіті міцніли, але в самий невідповідний момент Гаель Кліші отримав другу жовту картку за удар по нозі Дані Алвес. Напевно, рішення Бриха викликало суперечки, оскільки епізод з вигляду був ігровим.
Як би там не було, господарі залишилися в меншості, і каталонці кинулися забивати третій гол. Правда, досить швидко заспокоїлися, мабуть, вважаючи, що краще синиця в руці. Однак свій шанс вони все-таки отримали. За 15 секунд до закінчення компенсованого часу Сабалета збив Мессі в штрафній. Але Лео не дав Суаресу оформити хет-трик і не забив сам. Харт вгадав напрям удару аргентинця, який на добиванні пробив головою в падінні повз порожні ворота. Так що інтрига жива, хоча Ман Сіті для підсумкового успіху доведеться зробити футбольний подвиг.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео