Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ліга Чемпіонів 14/15: “Монако” на виїзді перемагає, роблячи великий крок до виходу в наступний раунд

Ліга Чемпіонів 14/15: “Монако” на виїзді перемагає, роблячи великий крок до виходу в наступний раунд
132635 ПЕРЕГЛЯДІВ

Гості підійшли до гри з великою кількістю втрат


Гості підійшли до гри з великою кількістю втрат. Травмовано центральних захисників Рікарду Карвалью і Раджі, а також опорник Бакайоко, в запасі через пошкодження залишилися перспективні Кюрзава і Феррейра-Карраско, що зазвичай закривають лівий фланг. Однак турбувало французів відсутність через дискваліфікацію Тулалан. На його позицію перед лінією оборони Леонарду Жардім несподівано висунув правого захисника Фабінью, а на місце бразильця відправив 18-річного Туре, на рахунку якого лише один матч в чемпіонаті Франції.
Перебудова рядів «Монако» спочатку змушувала засумніватися, що команді, штампів у Франції «сухарі», вдасться встояти на «Емірейтс».
Однак виявилося не так страшно. «Монако» катав м’яч у середній зоні і припиняв спроби суперників просочитися до воріт. Перший гол Гості забили завдяки Кондогбья який метрів з 30 потрапив в ціль. З невеликим рикошетом від Мертесакера, але навряд чи це може служити для когось розрадою. Та й повним виправданням для Оспіни, який, мабуть, міг би зреагувати.
А на початку другого тайму, коли господарі начебто додали швидкості, гості успішно провели контратаку. Фабінью відібрав м’яч у своєму штрафному, протягнув його до центральної лінії і вивів двох партнерів проти одного Косьельні. Марсьяль зробив точний поперечний пас Бербатову який і зробив рахунок 0:2!
А що ж «Арсенал»? Жиру в самому початку другого тайму пробив головою вище, потім промахнувся з лінії воротарського, коли Субашич відбив перед собою м’яч після сильного удару Санчеса.
Господарям відверто не пощастило на 65-й хвилині. Той же Санчес здорово вивів в штрафну площу Уолкотта, але голкіпер «Монако» встиг зблизитися з англійцем, а Уелбек, завдаючи удару по порожніх воротах, влучив у лежачого партнера.
Колись Венгер, очоливши «Арсенал», перетворив нудну команду у веселу. Вчора лондонці не видали ні видовища, ні результату. «Монако» ж показав ефективність у стилі торішнього «Атлетіко».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео