Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Захисник "Динамо" залишиться у команді

Захисник "Динамо" залишиться у команді
26711 ПЕРЕГЛЯДІВ

Захисник столичної команди «Динамо» Александар Драгович заперечив чутки про свій імовірний перехід до німецької команди «Баварія». 


Захисник столичної команди «Динамо» Александар Драгович заперечив чутки про свій імовірний перехід до німецької команди «Баварія». Зараз футболіст взагалі не готовий обговорювати можливість свого трансферу до іншого клубу.
Незважаючи на інформацію про те, що захисник київського «Динамо» планує перейти до «Баварії», сам футболіст повідомляє зовсім інше. Александар Драгович запевняє, що питання про перехід будь-куди з київської команди наразі не є актуальним, натомість він розповідає про свої плани у найближчий час. Головне, чого планує досягти гравець – здобути три очки під час гри з донецьким «Металургом», яка відбудеться у неділю 10 травня. На своїй сторінці у Фейсбуці саме таку мету поставив для себе і своєї команди Драгович. Усе інше футболіст назвав неважливим.
Чутки про те, що Александар Драгович може покинути київське «Динамо» з’явилися після інформації про зацікавлення командою «Баварія» цим гравцем, однак жодних офіційних пропозицій, так само, як і коментарів самого Драговича, з цього приводу не було.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео