Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Євген Коноплянка змінить футбольну прописку

Євген Коноплянка змінить футбольну прописку
239661 ПЕРЕГЛЯДІВ

Український футболіст Євген Коноплянка, який зараз грає на позиціях півзахисника у Дніпропетровському клубі «Дніпро» та збірній України, збирається змінювати місце роботи


Український футболіст Євген Коноплянка, який зараз грає на позиціях півзахисника у Дніпропетровському клубі «Дніпро» та збірній України, збирається змінювати місце роботи. Спортивні видання повідомляють, що вже майже вирішена подальша доля гравця – він має перейти до англійського клубу «Сток Сіті».
Інформація про перехід гравця команди «Дніпро» Євгена Коноплянки до англійського клубу «Сток Сіті» майже підтвердилася. Журналіст Скотт Річардс на своїй сторінці у Твіттері повідомив про заплановану зміну клубу українського футболіста. Спортивні джерела розповідають, що футболіст вже пройшов необхідний медичний огляд і готується до переходу до англійської команди.
Раніше у пресі з’явилася інформація, що Коноплянкою ще під час дії контракту з «Дніпром», зацікавилася іспанська футбольна команда «Севілья». У дніпропетровській команді «Дніпро» Євген Коноплянка грав з 2007 року, цього року у гравця закінчується дія контракту з цим клубом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео