Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

"Хімік" прагне відігратися у "Нанта"

160517 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська жіноча волейбольна команда "Хімік" (м.Южне) не змогла побороти французів у першому матчі одної шістнадцятої фіналу Кубка Європейської конфедерації волейболу (ЄКБ).

У місті Нант, що у Франції, у битком набитому п’ятитисячному майданчику Palais DesSports Beaulieu змагались дві волейбольні команди: українська "Хімік" та французька "Нанта", в якому французи перемогли на тайбрейку із рахунком 2:3. Про це повідомила прес-служба ФВУ (Федерація волейболу України).

Наприкінці четвертого сета рахунок був однаковим для обох команд - 22:22. Ситуацію почала рятувати Катерина Кальченко, яка зробила удар із краю сітки, рахунок став 25:23. У загальному турнірі рахунок складав 2:2. Додаткове очко допомогло українським спортсменкам вибороти місце до однієї восьмої фіналу Кубка.

На жаль, тайбрейк "Хімік" програв: 8:15 загальний рахунок, та 2:3 - рахунок за гру.

Остаточний підсумок можна буде зробити після гри у місті Южне, яка відбудеться десятого листопада. Основним пріоритетним завданням української збірної стоїть перемогти із рахунком 3:0 або 3:1. Це допоможе команді "Хімік отримати квиток до 1/8 фіналу Кубка ЄКВ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео