Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Російського чемпіона з важкої атлетики Ловчева спіймали на прийнятті допінгу

215006 ПЕРЕГЛЯДІВ

Проба Б чемпіона і рекордсмена світу з важкої атлетики Олексія Ловчева дала позитивний результат на допінг.

У грудні минулого року Міжнародна федерація важкої атлетики (IWF) тимчасово відсторонила Ловчева від змагань в зв’язку з підозрами у вживанні допінгу останнього покоління - іпамореліну. Разом з ним позитивні проби здали ще троє російських важкоатлетів, які брали участь в чемпіонаті світу 2015 року в Х’юстоні.

Федерація важкої атлетики Росії відправила в IWF запит на надання лабораторного пакета документів, перевірку проби Б і призначення незалежного слухання в цій брудній справі.

Сам Ловчев стверджував, що не міг не пройти допінг-контроль і здав всі тести до чемпіонату світу. Залишалася надія, що сталася помилка, і після перевірки проби Б він буде виправданий.

Проба Б була розкрита в антидопінговій лабораторії в Монреалі і дала позитивний результат на наявність в організмі Олексія Ловчева забороненої речовини.

Якщо ця інформація буде офіційно підтверджена, один з найяскравіших важкоатлетів Росії точно пропустить Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро.

Додамо, що в зв’язку з чотирма позитивними пробами на допінг російських важкоатлетів IWF може позбавити нашу Російську Федерацію одної олімпійської квоти на Ігри-2016.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео