Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські борці тріумфували на міжнародному польському турнірі

Українські борці тріумфували на міжнародному польському турнірі
244192 ПЕРЕГЛЯДІВ

Одразу дванадцять вправних бійців з України – вісім львів'ян та чотири тернопільці – стали призерами міжнародного польського турніру з вільної боротьби, присвяченого пам'яті Станіслава Реда. Відбулася спортивна подія у Варшаві.

 

Традиційно учасниками масштабних змагань стали молоді борці 1999-2008-го років народження, а географія турніру охоплювала Україну, Польщу, Латвію та Білорусь. Омріяне «золото» у ваговій категорії до 24-ох кілограмів отримав тернопілянин Павло Ільницький. Володарем чемпіонського титулу у категорії до 33-ох кілограмів став Єгор Тихий, а до 58-ми кілограмів – Василь Ільницький. «Срібло» у ваговій категорії до 27-ми кілограмів отримав Тарас Драбюк. Варто відзначити, що усі вищезазначені спортсмени є жителями Тернополя.

Серед львів'ян золоті медалі здобули такі борці як Максим Курій, Дмитро Скіпор, Роман Стрижик та Олександр Стратілатов у категоріях до 85-ти, 63-ох, 35-ти та 30-ти кілограмів. Костянтин Климшин, Андрій Стрижик, Максим Ольшанецький та Роман Дмитришин, у свою чергу, стали володарями «бронзи» турніру. Важливо додати, що у загальнокомандному заліку саме команда львів'ян виборола призове третє місце.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео