Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Не дитячі умови дитячої футбольної школи

Не дитячі умови дитячої футбольної школи
81489 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Близько 100 людей, які не байдужі до розвитку дитячого футболу у Запоріжжі, вийшли вчора на мітинг біля тренувальної бази дитячо-юнацької спортивної школи. Батьки юних футболістів, які займаються у ДЮСШ, обурені діями керівництва клубу. Свої невдоволення виказують Андрію Шевчуку та володарю клубу Олександру Богуславєву.
     У хлопчиків немає можливості тренуватися на базі ДЮСШ, а для того, щоб потрапити на територію футбольної школи – діти мають пролазити під забором або через зливну яму завдовжки 5 метрів. Тому спортсмени перевдягаються у легкоатлетичному манежі та йдуть пішки у ДЮСШ.
     На мітингу був присутній начальник управління внутрішньої політики та інформації Запорізької міської ради Володимир Головешко. Він зазначив, що колишній керівник клубу Андрій Шевчук надав лист на ім'я міського голови, у якому чітко сказано, що дітям на полі більше не раді. Далі пояснюють, що ділянка, на якій займаються юні футболісти – комунальна власність, а договір аренди було розірвано та анульовано ще влітку.
Ввечері на полях тренуються дорослі спортсмени, у той час як дітей на поле просто не пускають. Більше того, керівництво футбольного клубу спеціально вимикає освітлення полей.
     Парадоксально, що ДЮСШ неодноразово пропонувало власникам збанкрутілого ФК оплачувати всі витрати за заняття на тренувальній базі, але відповідь була негативною.
     Нагадаємо, що в січні цього руку ліквідатори ФК «Металург» Запоріжжя погрожували повністю відключити у ДЮСШ електрику. Через місяць, в лютому цього року, вихованці ДЮСШ «Металург» і їх тренери проводили тренування під стінами мерії. Тоді, власники ФК «Металург» не пустили учнів і співробітників ДЮСШ на територію школи - 653 юних футболіста втратили можливість займатися футболом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео