Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Тім Мюррей: "Зараз ми проходимо процес побудови міцного клубу"

Новини спорт: Тім Мюррей: "Зараз ми проходимо процес побудови міцного клубу"
105956 ПЕРЕГЛЯДІВ

Клуб НХЛ "Баффало Сейбрз" зараз знаходиться на шляху перестроювання. На чолі цього процесу стоїть генеральний менеджер команди Тім Мюррей.

Клуб НХЛ "Баффало Сейбрз" зараз знаходиться на шляху перестроювання. На чолі цього процесу стоїть генеральний менеджер команди Тім Мюррей. Його погляди не відрізняються від більшості візаві – він стежить у більшості моментів за "Чикаго Блекхокс" та "Лос-Анджелес Кінгс". Саме ці колективи являються для нього приміром високоякісної команди НХЛ.
"Ми оцінюємо гравців. Ті, хто займався скаутингом серед професіоналів або аматорів, хто переглянув тисячі хокеїстів в різних ситуаціях, в поганих командах, як і раніше продовжує це робити. Багатьох ти хочеш бачити у своїй команді, когось ні. Але ми все-таки хотіли б бачити більшість гравців з поганих професійних чи аматорських команд, в яких я працював. Важніше за оцінку матчу, стоїть перспектива гравця у майбутньому. Ми маємо надію, що йдемо вірним шляхом, оцінюючи певних гравців окремо від інших", - розповів Мюррей.
Про свого форварда Тайлера Маєрса, ген. менеджер заявив, що цей хокеїст має відіграти важливу роль у майбутньому його команди: "Цей гравець, його манера мені до вподоби. Тайлер – це могутній спортсмен, який гарно рухається і може чудово зупиняти атаки суперників. Він має якісний арсенал перехоплень, силових прийомів, вміє збивати з ніг опонентів. Я впевнений, що у майбутньому, коли наш клуб стане більш майстернішим, його роль буде важливою. Наші позитивні рахунки мають прийти разом із кращою командною обороною. Після того, як ми покращимо свій ростер та зробимо наш перехід від захисту до нападу більш стрімкішим – Меєерс буде виглядати значно ефективнішим".
Про період, коли команда "Баффало" перемогла у 10 матчах із 13: "Ми гарно вели боротьбу, однак зі сторони статистики – нічого не змінилося. Не хочу фокусуватися тільки на статистичних цифрах, але вони у порівнянні з програними зустрічами не змінилися, окрім відбитих кидків та ефективності їх".
Підготовка до дедлайну має пройти схожою з минулорічним сезоном: "Ми маємо на меті зустрітися із нашими спеціалістами у скаутській роботі та підготуватися, як і в минулому році до дедлайну. В мене немає бажання кардинально змінювати склад, хоча по нинішньому розкладу, ми будемо обирати на майбутньому драфті під 3 номером. Зараз ми проходимо процес побудови міцного клубу, зараз не маємо необхідного рівня і нікого з клубу дані результати не влаштовують".

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео