Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська збірна провела три переможні матчі на Euro Ice Hockey Challenge

Українська збірна провела три переможні матчі на Euro Ice Hockey Challenge
109848 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Румунії в місті Галац пройшла остання гра третього туру змагань Euro Ice Hockey Challenge, під час котрої збірна України перемогла румунську команду із розгромним рахунком 7:0. Таке повідомлення з’явилося на офіційній сторінці змагань.

Увесь матч із Румунією українці не здавали позицій та тримали перевагу. Сильним виявився початок матчу, коли вже на шостій хвилині завершивши комбінацію Артема Гніденка та Юрія Петранговського, Іваном Савченко був забитий гол, який і відкрив рахунок гри. Петранговський відзначився на тринадцятій хвилині, коли завершив комбінацію цієї трійки гравців.

Під час другого періоду було зроблено ще два забиті Антоном Бойківим та Володимиром Олексюком, голи. Заключна двадцятихвилинка, завдячуючи Володимиру Романенко, Юрію Петрагановському та Артему Бондарєву, відзначилась ще трьома забитими голами. У третій період гри команді вдалося реалізувати усі три свої кидки по воротах команди-суперника.

Раніше українська команда перемогла збірну Румінїї із рахунком 5:0 та Нідерландів із рахунком 3:1.

Всі три матчі для України стали переможними, тоді як для другої команди Румунії усі виявилися програшними.

Нагадаємо, що 15 листопада за боротьбу другого і третього місць у підсумковій турнірній таблиці зіграють Румунія та Нідерланди.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео