Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міжнародний турнір зі сквошу: на рахунку українців дві нагороди!

Міжнародний турнір зі сквошу: на рахунку українців дві нагороди!
28057 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Німеччині відбувся турнір супер серії зі квошу серед юніорів GJO2018. Україну на змаганнях представляли шестеро спортсменів: Дмитро Щербаков, Надія Усенко, Аліна Бушма, Тимофій Радіонов, Юлія Жуковець та Юлій Лаукарт.

Проте лише двом вдалось повернутись із медалями. Золото та бронзу здобули Дмитро Щербаков (в.к. до 13 років) та Надія Усенко (в.к. до 19 років) відповідно.

Перемога Дмитра стала його найкращим міжнародним результатом. Спершу спортсмен переміг суперників з Німеччини, Чехії, Норвегії. У півфіналі він виявився кращим за німця Fabian Igelbrink, а у фіналі здолав швейцарця David Bernet з рахунком 3:1.

Надія Усенко , другий номер європейського рейтингу, вперше виступала у дорослій категорії. Вона перемогла суперниць із Голландії та Німеччини, але у півфіналі поступилась іншій голландці Fleur Maas. У боротьбі за бронзу Надія подолала спортсменку зі Швейцарії Ambre Allinckx з рахунком 3:1.

Серед інших спортсменів найкращими стали матчі Аліни Бушми (GU19) та Тимофія Радіонова (BU13), які посіли п’яте та шосте місця відповідно.

Юлія Жуковець (GU17) стала п’ятнадцятою, а Юлій Лаукарт (BU17) – двадцять п’ятим.

Фото: Федерація сквошу України

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, сквош

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео