Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В УЖГОРОДІ ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ З ГИРЬОВОГО СПОРТУ

В УЖГОРОДІ ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ З ГИРЬОВОГО СПОРТУ
249117 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 9 до 11 березня у спорткомплексі "Юність" міста Ужгорода відбулись щорічні змагання з гирьового спорту під гаслом "Об'єднання - запорука розвитку!".

Цього року на дані змагання завітали представники 6 областей та команда з Польщі. Першого змагального дня спортсмени чоловіки змагалися в двоборстві, а представники прекрасної половини випробовували себе в ривку.

За підсумками першого дня змагань переможцями серед жінок стали: Панькевич Оксана (Хмельницька обл., в/к до 58 кг); Воронова Надія (Закарпатська обл., в/к до 63 кг); Арістархова Анна (Львівська обл., в/к до 68 кг); Масловець Ольга (Харківська обл., в/к понад 68 кг).

Серед чоловіків найсильнішими виявилися: Юрик Олександр (Хмельницька обл., в/к до 63 кг); Прокоп Микола (Закарпатська обл., в/к до 68 кг); Кравченко Андрій (Харківська обл., в/к до 73 кг); Тупиця Михайло ( Закарпатська обл, в/к до 78 кг); Грицак Андрій (Рівненська обл., в/к до 85 кг); Воловик Володимир ( Тернопільська обл., в/к до 95 кг); Лагуш Андрій ( Льаівська обл., в/к понад 95 кг).

Другого дня чоловіки змагалися у довгому циклі та командній естафеті. В довгому циклі найкращі результати показали: Юрик Олександр (Хмельницька обл., в/к до 63 кг); Прокоп Микола (Закарпатська обл., в/к до 68 кг); Андрейчук Володимир (Львівська обл., в/к до 73 кг); Грушка Роман (Львівська обл, в/к до 78 кг); Грицак Андрій (Рівненська обл., в/к до 85 кг); Багрій Петро (Тернопільська обл., в/к до 95 кг); Сіправський Роман (Тернопільська обл.,в/к понад 95 кг).

В естафеті переможцем стала команда Закарпатської області, Тернопільська і Львівська області посіли 2-ге та 3-тє місце відповідно.

У командній першості першу сходинку п'єдесталу посіла команда Львівської області, другими стала команда Тероопільської області, бронзу отримала команда Хмельницької області.

Даний турнір проводився під егідою Асоціації гирьового спорту України та Союзу гирьового спорту України.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, гирьовий спорт

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео