Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В УКРАЇНІ ВИЗНАЧИЛИСЬ ІЗ ТИТУЛАМИ ЧЕМПІОНІВ З КІКБОКСИНГУ WAKO!

В УКРАЇНІ ВИЗНАЧИЛИСЬ ІЗ ТИТУЛАМИ ЧЕМПІОНІВ З КІКБОКСИНГУ WAKO!
138502 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цими вихідними у Броварах відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед юнаків та юніорів. У змаганнях взяли участь майже тисяча спортсменів з 23 областей України. Загалом було розіграно 330 комплектів нагород.

Юні спортсмени віком від 7 до 17 повних років змагались в абсолютно всіх розділах на татамі та в рингу. Маже третину нагород зібрали спортсмени міста Києва, які вибороли командну першість. На рахунку киян 130 нагород (42 золоті, 37 срібних та 51 бронзова).

Друге місце в командному заліку посіли спортсмени Миколаївської області, які вибороли 73 нагороди (32 золоті, 29 срібних та 12 бронзових). ІУ трійку лідерів завдяки старанням свої спортсменів потрапила і Дніпропетровська область – 59 нагород (24 золоті, 19 срібних та 16 бронзових).

Ольга Павленко, президент Федерації кікбоксингу України «ВАКО» зазначила, що ці змагання дозволили виокремити чотирьох спортсменів, які представлятимуть Україну на чемпіонаті світу та змаганнях за кубок світу. До складу супер-четвірки увійшли Олександр Гошев (К-1, Дніпропетровська обл), Святослав Гасюк (К-1, Львівська обл.), Ринат Аскеров (фул-контакт) та Костянтин Сабар (К-1, Хмельницька обл.)

Всі спортсмени вибороли національну першість у своїх категоріях та видах програм, а також входять у ТОП країни. Зокрема Олександр в минулому році посів друге місце на ЧЄ серед дітей, цього року від нього чекають результатів на Кубку світу, а Святослав, Ринат та Костянтин отримали сертифікати на участь у ЧС.

Тепер спортсмени готуються до наступних національних та міжнародних змагань, вінцем яких стане у вересні чемпіонат світу в Італії. З окремим нетерпінням учасники, шанувальники та самі організатори чекають на Всеукраїнський турнір з кікбоксингу WAKO Lviv Open, який відбудеться 4-6 травня у Львові, спортивній столиці України.

Детальні протоколи змагань можна переглянути тут.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, кікбоксинг

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео