Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВІДОМО ПРОГРАМУ ВСЕСВІТНІХ ПЛЯЖНИХ ІГОР В САН ДІЄГО!

ВІДОМО ПРОГРАМУ ВСЕСВІТНІХ ПЛЯЖНИХ ІГОР В САН ДІЄГО!
111234 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час міжнародного спортивного форуму «Sport Accord Convention», який відбувся в квітні, президентом GAISF Патріком Бауманном та президентом ANOC шейхом Ахмедом Фахадом Аль-Сабахом було підписано орієнтовну угоду про партнерство, яка стосується спільної роботи над організацією World Beach Games після старту в 2019 році. Підписання документу відбувалось у присутності президента Міжнародного олімпійського комітету Томаса Баха.

Зазначена угода визнає важливість співпраці ANOC таGAISF у започаткуванні Всесвітніх пляжних ігор. Згідно умов угоди, ANOC та GAISF є рівноправними партнерами новоствореної організації, яку зареєструють у Швейцарії. Керувати організацією буде рада, яка складатиметься з однакової кількості представників GAISF та ANOC, поважаючи ролі та обов'язки один одного. Протягом першого чотирирічного терміну компанію очолить представник ANOC, а GAISF запропонує особу на посаду виконавчого директора.

Відповідно до підписаного документу, Всесвітні пляжні ігри будуть проводитись кожні два роки після першого старту в Сан Дієго у 2019 році. Спортивна программа заходу сформована та погоджена, і представлена неолімпійськими видами спорту та дисциплінами.

24 травня організаторами було остаточно затверджено спортивну програму, яка складатиметься з 15 захоплюючих, орієнтованих на молодь, видів спорту. Організатори умовно поділили види спорту на три дивізіони: пляжні (гандбол, карате, футбол, теніс, волейбол та боротьба), водні (кайтбординг, серфінг, плавання у відкритій воді, вейкбординг та водні лижі) та action (акватлон, баскетбол 3Х3, скелелазіння, BMX та скейтбординг). Планується залучити 1 300 видатних спортсменів з усього світу.

Детальніша інформація про Всесвітні пляжні ігри на офіційному сайті змагань.

Прес-служба Спортивного комітету України

Теги: спорт, неолімпійський спорт, всесвітні пляжні ігри

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео