Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Визначено тенісисток, які гратимуть у півфіналі WTA

107072 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стало відомо, які спортсменки пройдуть у підсумковий чемпіонат Жіночої тенісної асоціації 2015 року, що відбудуться у Сингапурі.

На офіційному сайті асоціації повідомили, що до підсумкового етапу змагань пройшли Гарбінє Мугуруса, яка представляє Іспанію, представниця Польші - Агнешка Радванська, Марія Шарапова - Росія та Петра Квітова - Чехія.

Чеська тенісистка Луція Шафаржова у заключній грі групового етапу перемогла німку Анжелік Кербер за годину і двадцять вісім хвилин з рахунком 6:4 та 6:3. За час гри Шафаржова встигнула виконати 4 брейки, 3 ейси при трьох подвійних помилках. Її опонентка, в свою чергу, зробила дві подачі навиліт, один брейкпойнт та ні разу не помилилась про подачі.

Виграш Шафаржової дав змогу Петрі Квітовій, її співвітчизниці, яка займає п’яте місце у рейтингу WTA, отримати путівку до півфіналу з Білої групи 5-й у рейтингу. Нагадаємо, що Петра програла іспанці Гарбінє Мугуруса, третій ракетці світу, із рахунком 4:6, 6:4, 7:5.

Це не перший здобуток Шаржової на Підсумковім чемпіонаті жіночої асоціації з тенісу. Нагадаємо, що в 2011 році тенісистка здобула перемогу на даному етапі турніру. Наступні три роки поспіль перемога діставалась американці Серені Вільямс.

Турніри півфіналу пройдуть у Сингапурі 31 жовтня. Призовий фонд складає сім млн доларів. Пари-опоненти виглядатимуть наступним чином: П. Квітова гратиме із М. Шараповою, а Г. Мугуруса, в свою чергу, змагатиметься із А. Радванською.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео