Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міжнародна тенісна асоціація роздавала нагороди

160771 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Міжнародній тенісній асоціації були підведені підсумки минулого сезону. А на офіційному сайті асоціації прихильники великого тенісу могли взяти участь в голосуванні та визнати спортсменів, гідних високих та почесних звань, котрі присвоює МТА.

Так, Серена Уільямс, котру називають кращою ракеткою світу, набрала сімдесят дев’ять відсотків симпатій тих, хто відвідав сайт асоціації й тепер до численних досягнень додається звання «Краща тенісистка року». Таке звання молодша із сестер Уільямс отримує сьомий раз і наздоганяє таким чином легендарну тенісистку Мартіну Навратилову.

В минулому сезоні Серена Уільямс здобула перемогу на Відкритому чемпіонаті Австралії, Ролан Гарросі, «Уімболдоні». Однак не змогла здобути «Великий шолом», бо в фіналі програла Роберті Вінчі.

Також Міжнародною асоціацією тенісу була визначена «Новинка року». Нею стала Дарья Гаврилова із Росії. Перемога в номінації «Прогрес року» дісталася Тімеа Бащинські, яка представляє Швейцарію. А от Саня Мірза з Індії та Мартіна Хінгінс із Швейцарії визнані «Командою року».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео