Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Шарапова проти Вільямс, пам’ятні останні три фінали

Новини спорт: Шарапова проти Вільямс, пам’ятні останні три фінали
105980 ПЕРЕГЛЯДІВ

2015 рік подарує фінал на Australian Open між росіянкою Марією Шараповою та американкою Сереною Вільямс.


2015 рік подарує фінал на Australian Open між росіянкою Марією Шараповою та американкою Сереною Вільямс. До вашого огляду останні три поєдинки у фіналах між цими тенісистками:
2005. Australian Open. Півфінал.
С. Вільямс - Шарапова - 2: 6, 7: 5, 8: 6
Того дня Шарапова і Вільямс-молодша вийшли на корт, голодні до перемог. 17-річна росіянка жадала розвинути успіх після перемог на Вімблдоні та підсумковому турнірі року-2004, у фіналах яких вона брала гору над американкою, а її 24-річна опонентка, відповідно, бажала поквитатися з зухвалою юної особливої за ті поразки.
Вигравши перший сет, Шарапова подавала на матч у другій, а потім і в третій партіях, але вона упустила три матчбола і, мабуть, самий вірний шанс здолати Серену втретє. З тих пір вона програла Вільямс-молодшої 14 матчів поспіль.
2013 рік. Маямі. Фінал.
С. Вільямс - Шарапова - 4: 6, 6: 3, 6: 0
У цьому матчі Шарапова була близька до перемоги над Вільямс, як ні в якому іншому з 13 поєдинків між суперницями, що відбувся за дев’ять років після того епічного мельбурнского півфіналу.
Партія, виграна росіянкою в Майамі-2013, виявилася першою взятої нею у американки з 2007 року (і останній донині). Після перших півтора сетів, протягом яких росіянка нав’язувала своєї грізної опонентці просто божевільний темп, дуже хотілося вірити в її успіх. Але Вільямс-молодша, однак, не була б собою, якби не зробила спробу переламати хід боротьби. Спроба виявилася успішною: з рахунку 2: 3 американка взяла 10 геймів поспіль і святкувала свою чергову перемогу.
2013 рік. Roland Garros. Фінал.
С. Вільямс - Шарапова - 6: 4, 6: 4
Цей матч, мабуть, найкраще відображає все, що відбувається в останніх зустрічах між Сереною Вільямс і Марією Шараповою. У своєму другому поспіль фіналі на Roland Garros росіянка грала добре. Краще вона, можливо, і не могла. Вона заслужила оплески публіки. Але кубок імені Сюзанн Ленглі все одно отримала американка. У той час як Шарапова набагато частіше грала на межі, Вільямс діяла з чемпіонським запасом. Саме тому вона і є найбільшою тенісисткою сучасності і саме тому в суботу спробує в черговому очному протистоянні з Шараповою добути свій 19-й титул на турнірах "Великого шолома"

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео