Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міжнародна федерація сучасного п’ятиборства відзначила МБФ Олександра Петровського «Солідарність» за підтримку проведення у Дніпрі спортивного фестивалю «Всесвітній лазер — ран міський тур»

Міжнародна федерація сучасного п’ятиборства відзначила МБФ Олександра Петровського «Солідарність» за підтримку проведення у Дніпрі спортивного фестивалю «Всесвітній лазер — ран міський тур»
251620 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент Міжнародної федерації сучасного п’ятиборства доктор Клаус Шорманн відзначив високий рівень проведення в Україні, в місті Дніпро, чергового етапу Всесвітнього спортивного фестивалю і підтримку в організації, президента Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» Олександра Володимировича Петровського. Крім того відповідний запис, окрім офіційних джерел Міжнародної федерації сучасного п’ятиборства , з‘явився і на сайті Міжнародного Олімпійського Комітету (МОК).

Нагадаємо, що Третій Всеукраїнський етап проекту міжнародної федерації сучасного п'ятиборства «Всесвітній лазер — ран міський тур» пройшов у місті Дніпро на Фестивальному причалі в рамках святкування дня Міста, за підтримки Міжнародного благодійного фонда Олександра Петровського «Солідарність».

У змаганнях взяли участь 261 учасник, серед яких були елітні атлети, а також діти та ветерани спорту. Представники цього виду приїхали позмагатися з 5-ти областей України: Київа, Донецька, Харкова, Дніпра та Житомира. Вони приїхали не тільки для участі в змаганнях, але і також для святкування історичної дати — «Першого міжнародного дня п'ятиборця». Перед самим початком змагань оргкомітет отримав метеозвернення погоди, про насування грози та штормове попередження!

Місто зустріло учасників холодної, дощової та екстремально вітряною погодою. Але, це не стало перешкодою для спортсменів, практично всі вони прибули до місця змагань вчасно. Більшість з них п'ятиборці. Віце-президент української федерації сучасного п'ятиборства Сергій Тімарєв зазначив, що «День сучасного п'ятиборства» — це найбільший подарунок для всіх п'ятиборців світу.

Автор: МБФС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео