Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські міста розкриють свої таємниці в Чернівцях

187360 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цього річ у Міжнародного кінофестивалю «Молодість» ювілей. І його організатори вирішили відійти від традиційної програми й імпрезу, яку охрестили «Відлунням «Молодості»» провести в мальовничих Чернівцях. Місцем проведення став чернівецький Horizont Bussines Hub. А стартує кінофестиваль, під час якого будуть розкриті таємниці українських міст уже 20 листопада о п’ятій годині вечора.

Варто відмітити, що повна назва кінофестивалю «Відлуння «Молодість» або у пошуках легенд», а головна просвітницька подія, котра приверну увагу не лише пересічних глядачів, а й істориків та дослідників стане проект, котрий складається із 4 циклів «Таємниці мого міста». У Чернівцях буде показано сімнадцять серій, присвячених таємницям Поділля, Буковини, Київщини та Рівненщини.

Родзинкою фільмів, заявлених для фестивальних показів стане те, що це етюди, тривалістю по п’ять хвилин, у яких громадські діячі із регіону розповідають про міфи та легенди, які пов’язані із його рідною землею. На думку авторів проекту, таким чином зміниться не лише обличчя та історія міст, а й обличчя всієї України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео