Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

91 день літа: що дивитись у вітчизняних кінотеатрах?

91 день літа: що дивитись у вітчизняних кінотеатрах?
215728 ПЕРЕГЛЯДІВ

 У червні до українських кінотеатрів нарешті повернеться команда невловимих та геніальних ілюзіоністів-професіоналів. Оскільки перша частина неймовірно цікавого та фінансово вдалого фільму «Ілюзія обману» вийшла ще у 2013-му, фанати фантастичної стрічки чекали на сиквел із великим нетерпінням. І, судячи з тестових переглядів у США, друга частина «Ілюзії…» вийшла дійсно захопливою та непередбачуваною. Серед новачків кастингу стрічки варто відзначити талановиту красуню Ліззі Каплан, котра замінила вибулу з проекту зірку першої частини Айлу Фішер, та Деніела Редкліффа, який у сиквелі зіграє дуже нетипову для власного амплуа роль. Цікаво, що змін зазнала і постать режисеру сиквелу: замість Луї Летерє другу частину зняв Джон М. Чу, котрому належить постановка «G. I. Joe: Кидок кобри-2» та двох частин танцювальної франшизи «Крок уперед».

Липень наповнить кінотеатри містикою та неоновим блиском. Нова режисерська робота датчанина Ніколаса Віндінга Рефна («Драйв») розповідає про дівчину Джессі, котра починає кар’єру моделі та стає жаданим об’єктом для кола її конкуренток, які бажають, аби досконала та розкішна Джесс залишила модельний бізнес. Сюжет здається досить тривіальним та передбачуваним, якби не любов Рефна до несподіваних сюжетних поворотів та самобутнього авторського бачення жорстокої краси, котру старанно ховає будь-який модний глянець. Казкова Ель Фанінг та загадковий Кіану Рівз – ще два переконливих приводи подивитись «Неонового демона».

Серпень готує кіноманам довгоочікувану зустріч із колоритним «Загоном самовбивць», учасники котрого є повними антиподами стандартним американським героям. Дуже сміливий та божевільний кіноексперимент.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео