Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Київ продемонстрував готовність до “Євробачення”

Київ продемонстрував готовність до “Євробачення”
81116 ПЕРЕГЛЯДІВ

25 липня столиця України прийняв інспекторів з оргкомітету пісенного конкурсу "Євробачення". Саме у цей день, за словами представників влади міста, Київ показав, що найкраще готовий до прийому гостей з Європи і всього світу.

Після проведення півфіналу з відбору українських міст, що претендують на організацію "Євробачення-2017", представники оргкомітету конкурсу відсіяли три міста — Львів, Харків і Херсон. У фіналі залишилися Київ, Одеса і Дніпро. Остаточне рішення інспектори "Євробачення" скажуть 27 липня, а до того по черзі відвідають усі міста-претенденти і зроблять висновок про їх готовність до зустрічі численних європейських гостей та технічне оснащення для самого конкурсу.

Як повідомив міністр культури України Євген Нищук, столицю держави інспектори відвідали першою — їхній візит запланований на 25 липня. За зізнанням представників КМДА, вони не хвилюються перед приїздом інспекції, оскільки столиця — єдине місто, де абсолютно вся інфраструктура готова до прийому пісенного конкурсу, тоді як в Одесі та Дніпрі наявні певні проблеми з інфраструктурою. Зокрема, у Дніпрі потрібна реконструкція деяких об'єктів, а головний стадіон Одеси потрібно буде накрити. Крім того, за кількістю готелів та рівнем розвитку транспортної системи на даний момент лідером є Київ.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео