Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Український «The Hardkiss» презентував вражаючу «дощову» композицію

Український «The Hardkiss» презентував вражаючу «дощову» композицію
54272 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цієї осені український англомовний електро-поп-глем-рок-колектив «The Hardkiss» відзначить п'ятиріччя власної самобутньої творчої діяльності. Напередодні цієї події оригінальний музичний колектив випустив свою нову пісню – ліричну та водночас яскраву композицію під назвою «Rain».


За словами Юлії Саніної – фронтвумен «The Hardkiss» - вищезазначений трек розповідає про самотність, яка так схожа на дощ. Як зазначила 25-річна вокалістка, з життя кожної людини у світі рано чи пізно піде і смуток, і дощ, а на зміну їм обов'язково прийде любов, котра – світло та сонце. Цікаво, що у цій композиції сама Юлія Саніна продемонструвала власну ліричну сторону, оскільки вважає себе «ліриком, котрий вірить у чудеса».
Важливо додати, що відеокліп на «Rain» вже знятий та готується до презентації на телебаченні. Вокалістка «The Hardkiss» зауважила, що у відео музиканти гурту з'явилися у досить несподіваних як для фанатів, так і для самих себе творчих образах. Почути нову музичну композицію шанувальники українського колективу зможуть на київських концертах, котрі пройдуть у столиці України – Києві – у рамках святкування першого ювілею «The Hardkiss».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео