Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

До Євробачення поліцію Києва навчать англійській мові

До Євробачення поліцію Києва навчать англійській мові
54407 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Вже менше ніж за півроку столиця України прийматиме міжнародний пісенний конкурс, готуватися до якого треба починати вже зараз. На конференції з теми організації туризму виступив голова управління туризму КМДА Антон Тараненко, який поділився декількома напрямками діяльності свого відомства.

     За словами Тараненка, наразі є п'ять проектів, реалізація яких почнеться вже цього року, і вони стосуються поліпшення умов перебування туристів, а також спрощення їх орієнтування в місті. До цього списку входить створення туристично-інформаційних стендів, обладнання готелів та торгівельних центрів інформаційними стійками, заміна засобів навігації, розташованих по місту, створення безкоштовних паркувальних місць для офіційного туристичного транспорту, та введення туристичної ID-карти.

     Ще одним з найважливіших напрямків реформувань до старту Євробачення є поліпшення рівня безпеки та спрощення умов контакту іноземних туристів з київськими правоохоронцями. Для цього в рамках підготовки до проведення пісенного конкурсу у наступному році співробітники Національної поліції будуть вивчати англійську – таке повідомлення оприлюднив головний сайт Нацполіції. Виконуючий обов'язки голови Національної поліції Вадим Троян повідомив, що усього в рамках проекту навчання іноземної мови пройдуть приблизно 600 співробітників, які будуть охороняти правопорядок у центральній частині міста.

     Навчати патрульних англійської будуть чотирнадцять викладачів за спеціально відібраними методиками. Також Троян висловив подяку іноземним партнерам, які будуть залучені до проекту «Англійська мова для патрульної поліції», та відзначив, що цей крок стосується не лише проведення Євробачення, але й є важливою частиною європейської інтеграції України. До того ж, знання міжнародної мови допоможе столичним правоохоронцям й під час повсякденної роботи, адже навіть без наявності великих культурних заходів столицю відвідують від 15 до 30 тисяч туристів. Приблизно на таке ж число додаткових гостей розраховують під час Євробачення.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео