Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Тернополі проходить міжнародний джаз-фестиваль

У Тернополі проходить міжнародний джаз-фестиваль
217225 ПЕРЕГЛЯДІВ

     2 грудня у Тернополі розпочався масштабний джазовий фестиваль "Jazz-Bez", що об'єднає музикантів з різних країн Європи, Азії та Америки та представників різних джазових стилів.

     Починаючи з 2 грудня у Тернополі проходитиме джазовий фестиваль "Jazz-Bez", до якого долучаться джазові музиканти з різних країн, у тому числі США, Польщі, Норвегії, Іспанії, Швеції, Японії та інших. Різноманітна географія учасників фестивалю — одна з його візитних карток і особливостей, крім того, символічним в останній день заходу буде виступ музичного колективу, всі учасниці якого родом з різних держав.

Протягом трьох днів, поки триватиме фестиваль, у Тернополі можна буде почути представників різних музичних стилів, завдяки чому музика фестивалю буде цікавою абсолютно всім відвідувачам.

     Фестиваль "Jazz-Bez" проводиться у Тернополі в десятий раз, разом з цим його історія налічує вже близько 16 років. Незважаючи на те, що протягом певного часу цей культурний захід не проводився у Тернополі, це місце стало вже традиційним для зимових зустрічей професіоналів та любителів джазової музики.

     Крім Тернополя "Jazz-Bez" проводиться також у Польщі, він не є конкурсним і має на меті переважно ознайомлення слухачів з традиційними і новими музичними традиціями.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео