Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Чернівцях відбудеться благодійний фестиваль

У Чернівцях відбудеться благодійний фестиваль
190208 ПЕРЕГЛЯДІВ

     15 січня Чернівці стануть місцем проведення VI фольклорно-етнографічного Фестивалю Маланок, який цього року матиме благодійну мету – збір коштів для допомоги воїнам АТО. У програмі традиційно можна буде побачити сценічні виступи та ходу у карнавальних костюмах.

     15 січня 2017 року у Чернівцях проведуть фестиваль Маланок, що став уже традиційним для цього міста, оскільки проводитиметься вже вшосте. Як і на минулих фестивалях, жителі міста та його гості зможуть побачити сценічні вистави народного характеру, а також карнавальну ходу у тематичних костюмах.

     Головною особливістю цьогорічного фестивалю буде його благодійна мета: всі кошти, зібрані у результаті його проведення, будуть направлені на допомогу українським військовим, які перебувають у зоні проведення АТО.

     Початком свята буде святкова хода, яка стартує о 12 годині 15 січня з площі Філармонії. Далі, пройшовши кілька головних вулиць міста, у тому числі Заньковецької, Університетську, площі Театральну та Соборну, хода завершиться там же, на площі Філармонії.

     Започаткували проведення Фестивалю Маланок у 2011 році, його метою є ознайомлення з Чернівецькою областю як із краєм, де зберігаються народні традиції, зокрема традиційне святкування Маланок.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео