Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

PinchukArtCentre продемонструє нову експозицію

PinchukArtCentre продемонструє нову експозицію
167801 ПЕРЕГЛЯДІВ

Роль жінки у суспільстві – саме така нова виставка відкрилася у столичному PinchukArtCentre. Експозиція, представлена на дослідницькій платформі, має назву «Свій простір», вона працюватиме майже до Різдва 2019 року.

Про нову експозицію повідомили у PinchukArtCentre. Тема виставки, що має назву «Свій простір» - роль жінки в українському суспільстві та її зв'язок з радянським минулим і сучасними європейськими тенденціями. Автори експозиції дослідили це питання у різних соціальних і політичних розрізах.

Організатори дослідницької платформи PinchukArtCentre розповіли, що в основі виставки – спроба узагальнити, продемонструвати специфіку українського національного художнього контексту. Автори пояснили, що цей контекст поєднує у собі успадковані з радянського часу особливості та сучасні західноєвропейські мотиви, демонструючи, якою насправді є ситуація в українському суспільстві. Виставка має 3 складові, які передбачають різні трактування обраної теми.

На виставці представлені роботи Євгенії Бєлорусець, Катерини Білокур, Яни Бистрової та інших митців. Експозиція «Свій простір» триватиме до 6 січня. Вхід традиційно вільний.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео