Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чому комуністичну пропаганду необхідно було заборонити?

Чому комуністичну пропаганду необхідно було заборонити?
79810 ПЕРЕГЛЯДІВ

Росія назвала наш закон про заборону комуністичної та націоналістської символіки – антидемократичним.


Росія назвала наш закон про заборону комуністичної та націоналістської символіки – антидемократичним. Він, за свідченням російських урядовців, ставить у зневажливе становище цілу віху історії. Більше того,сусід-агресор абсолютно заперечує той факт, що Україна може визнати своїми героями когось, крім червоних ідолів.
Що ж, якщо чтити історію, то слід розглянути, який же внесок зробили червоні комісари для України.
Про голодомор на східних територіях, мабуть, не варто і згадувати. В 1940 році до складу СРСР приєдналися західні території України. Про «подвиги» червоної армії місцеві люди не люблять згадувати, та незважаючи на це, ряд різних шокуючих фактів – доступні нам.
Уроженець Львівської області згадує, як на його малу батьківщину прийшла радянська влада: «Ми зустрічали їх урочисто, здається, навіть з квітами. Всі тоді думали: що ж у нас зміниться? Змінилося те, що почали організовувати ковгоспи. Звісно, ніхто туди йти не хотів, людей мордували, навіть забивали до смерті...» Мешканці Тернопільщини взагалі розповідають, як сформувався повстанський рух: «Ким були ті, кого зараз називають повстанцями? Простими селянами! Вони просто вирішили не віддавати своє чесно зароблене майно «червоним». Це прості селяни, яких тодішня влада оголосила «ворогами народу».
Ось таки здобутки «червоних» і постає питання: чи дійсно тих нас змушували вважати антигероями?

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео