Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві з`явилася справжня водій-патріотка

У Києві з`явилася справжня водій-патріотка
53296 ПЕРЕГЛЯДІВ

Справжньою сенсацією стала водій тролейбуса маршруту Ботсад - Центральний вокзал, яка виходить на роботу у національному костюмі. 


Справжньою сенсацією стала водій тролейбуса маршруту Ботсад - Центральний вокзал, яка виходить на роботу у національному костюмі. Лише за добу фотографії жінки в соцмережах зібрало понад 3000 лайків, а за дві - більше 6000.
За офіційною інформацією, неординарним водієм тролейбуса є Валентина Шостак, яка працює на 14-му маршруті першого тролейбусного депо КП" Київпастранс ", бортовий номер 1355".
Як зазначає пані Валентина, національний костюм одягає не часто, проте керівництво оцінило патріотичність співробітниці. І саме вчора вранці КП "Київпастранс" нагородило Шостак почесною грамото та премією, розмір якої журналістам не було розголошено.
"Спасибі за вашу підтримку і схвалення патріотичної роботи водія Валентини. Наші обіцянки будуть виконані. Ласкаво просимо на борт тролейбуса 1355!", -про це повідомляється на сторінці КП "Київпастранс" в соцмережі Facebook, де опубліковані фото водія-патріотки.
Нагадаємо, що у Києві водії ряду маршруток отримали спеціальну форму. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео