Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Викладачі університету – члени журі IV етапу 50-ї Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

Викладачі університету – члени журі IV етапу 50-ї Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії
315820 ПЕРЕГЛЯДІВ

25-27 квітня 2023 р. у Полтаві відбулася ювілейна Всеукраїнська учнівська олімпіада з географії, участь у якій взяло 22 команди, у складі яких 136 учнів з 21 області та м. Києва. У журі – доктори і кандидати географічних та педагогічних наук. Полтавський національний педагогічний університет імені В. Г. Короленка як члени журі представили викладачі кафедри географії, методики її навчання та туризму: доценти Анжела Шуканова, Олександр Федій, Вячеслав Єрмаков й асистент Сергій Сарнавський.

Умови воєнного стану визначили формат, олімпіада для учасників відбулася онлайн. Учні доклали багато зусиль, щоб продемонструвати рівень фахової підготовки під час теоретичного туру змагань та практичні навички під час розв’язування географічних задач, уміння висловлювати власний погляд на сучасні події у світі та Україні. Члени журі високо оцінили роботи учнів.

Команда Полтавської області була представлена 7-ма учасниками, з них три олімпійці вибороли дипломи ІІІ ступеня: восьмикласник Тимур Гутніков із Кременчуцького ліцею № 4 «Кремінь» (учителка – Лідія Криштофович), дев’ятикласниця Маргарита Малохатько зі спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5 з поглибленим вивченням предметів природничо-математичного циклу ім. Л. І. Бугаєвської м. Горішні Плавні (учитель – Богдан Портяний), дев’ятикласниця Марія Холдіна з Полтавського міського багатопрофільного ліцею № 1 (учителька – Ольга Цешко). Вітаємо всіх переможців та бажаємо прагнути до нових вершин.

Всі учасники та члени журі висловили побажання після перемоги над російським агресором провести наступну Всеукраїнську олімпіаду з географії в очному форматі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео