Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В університеті відбувся вступний іспит до магістратури зі спеціальності 051 Економіка для абітурієнтів-іноземців

В університеті відбувся вступний іспит до магістратури зі спеціальності 051 Економіка для абітурієнтів-іноземців
371974 ПЕРЕГЛЯДІВ

27 жовтня 2023 р. у дистанційному форматі із застосуванням Zoom-конференції відбувся вступний іспит на магістерську освітньо-професійну програму «Економіка» зі спеціальності 051 Економіка для вступників-іноземців. Завдяки тривалій та плідній роботі з популяризації цієї освітньої програми ректорки університету професорки Марини Гриньової, першого проректора доцента Олексія Гури, проректора з наукової роботи професора Василя Фазана, деканки факультету комп’ютерних наук, математики, фізики та економіки професорки Тетяни Барболіної, начальника навчального відділу по роботі з іноземними студентами Юрія Дзекуна та завідувача кафедри політекономії доцента Сергія Степаненка вступити на неї виявили бажання 11 абітурієнтів з Китаю.

Вступний іспит приймала екзаменаційна комісія, створена зі складу викладачів кафедри політекономії: завідувача кафедри доцента Сергія Степаненка, гарантки магістерської освітньої програми «Економіка» доцентки Тетяни Непокупної та доцента Олександра Сакала. Вступники вийшли на зв’язок з екзаменаційних центрів Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка в Китаї.

Всі абітурієнти продемонстрували рівень знань достатній для вступу на освітньо-професійну програму «Економіка» і, таким чином, успішно склали вступне випробування. Загалом іспит відбувся у позитивній дружній атмосфері. Члени екзаменаційної комісії подякували вступникам за вибір саме цієї освітньої програми, відзначили їхню старанність у підготовці до екзамену та побажали подальших успіхів у навчанні.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео