Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На факультету технологій та дизайну провели акцію «Посади власне дерево»

На факультету технологій та дизайну провели акцію «Посади власне дерево»
301321 ПЕРЕГЛЯДІВ

31 жовтня 2023 р. на факультеті технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка відбулася акція «Посади власне дерево». До заходу із озеленення прилеглих територій навчальних майстерень долучилися здобувачі освіти усіх освітніх програм, науково-педагогічні та педагогічні працівники кафедр, а також випускники спеціальностей. Майбутні вчителі трудового навчання та технологій, культурологи, дизайнери, фахівці сфери легкої промисловості, готельно-ресторанної справи, транспорту долучилися до важливої для усього факультету справи.

Захід відбувся за ініціативи деканки факультету Юлії Срібної, яка у своєму зверненні до учасників закцентувала увагу на історії становлення факультету та розбудови майстерень, що ввійшли до структури факультету у 1986 р. Юлія Анатоліївна зауважила, що студентська молодь, викладачі та випускники завжди були дотичними до покращення матеріально-технічної бази факультету, особлива ж увага приділялася упорядкуванню прилеглих до майстерень територій.

Акція стала можливою завдяки підтримці друзів факультету, стейкголдера спеціальності 034 Культурологія, громадської організації «Об’єднані надією», яка допомогла з закупівлею саджанців дерев і кущів. Під час акції голова ГО Роман Шестопал наголосив, що вже доброю традицією стала підтримка соціокультурних ініціатив факультету. Він підкреслив, що спільна робота з озеленення території не лише допомагає зміцнити командний дух, але й говорить про наше прагнення почати відродження України уже сьогодні з малого. Завідувач кафедри культурології Олександр Лук’яненко висловив щиру подяку організації за тісну співпрацю та зреалізовані проєкти, а також зауважив, що захід об’єднав випускників різних спеціальностей, які прийшли висадити своє дерево у майбутньому саду.

Спільними зусиллями студенти, викладачі, навчальні майстри, випускники та стейкголдери висадили саджанці плодових дерев та декоративних кущів. Наприкінці заходу  деканка факультету Юлія Срібна звернулася до присутніх зі словами вдячності за виконану роботу, за спільну продуктивну працю щодо благоустрою та озеленення територій факультету технологій та дизайну.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео