Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Таврійський університет продовжить роботу у столиці

Таврійський університет продовжить роботу у столиці
162558 ПЕРЕГЛЯДІВ

Таврійський національний університет відновлює свою роботу у Києві з 26 вересня. Про це повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки. Діяльність вишу буде проводитися на базі Академії муніципального управління, яка буде приєднана до кримського навчального закладу.
У Міністерстві освіти і науки України офіційно повідомили про початок роботи Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, переведеного з анексованого Кримського півострова.
Імовірно університет функціонуватиме на навчальній та технічній базі Академії муніципального управління, яка у свою чергу буде приєднана до головного вишу Криму. Згідно з проектом відповідної постанови, яка зараз проходить етап утвердження, навчальна база Академії дозволяє задовольняти всі потреби двох освітніх закладів, зокрема це стосується потреб у навчальних приміщеннях та гуртожитках.
За повідомленням Міністерства освіти, заняття для студентів Таврійського університету розпочнуться вже 27 вересня.
Загалом, за офіційною інформацією, крім Таврійського університету, на території держави функціонують 15 вищих навчальних закладів, переведених з окупованого Криму та неконтрольованих Україною територій Донецької та Луганської областей.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео