Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Києві активно діє перша в Україні школа програмування без вчителів

В Києві активно діє перша в Україні школа програмування без вчителів
162858 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Цієї весни в Києві відбулося відкриття школи програмування від компанії UNIT Factory, навчання в якій відбувається на основі системи французької школи «42». На сьогоднішній день в ній вже навчаються 250 студентів. Додає популярності школі також та обставина, що ніяких спеціальних знань для вступу сюди не потрібно - достатньо лише мати бажання до саморозвитку та здатність мислити нестандартно.

     Головна особливість французької моделі школи «42» в тому, що навчання в ній проходить без вчителів, а вчаться студенти самі, при цьому допомагаючи один одному. Відповідно, немає оцінок, конспектів, семінарів, а єдине, над чим працюють студенти - комп'ютерні проекти, в роботі над якими розвивають себе як майбутніх програмістів. Випускники цієї школи користуються популярністю серед роботодавців, зокрема у Франції кожному випускнику пропонують роботу в середньому від 11 роботодавців.

     Київська школа UNIT Factory розрахована на 300 студентів. Вступити у неї може будь-яка людина віком від 18 до 30 років. Єдиною умовою є те, що після закінчення школи випускник повинен мінімум три роки залишатися працювати в Україні. В свою чергу для українців приємною обставиною є те, що навчання в UNIT Factory є безкоштовним.

     UNIT Factory готує кваліфіковані IT-кадри з семи спеціальностей:

- Менеджер IT-проектів;

- Архітектор програмного забезпечення;

- Архітектор мереж;

- Веб-розробник;

- Розробник мобільних додатків;

- Спеціаліст з IT-безпеки;

- Розробник відеоігор.

     По закінченню київської школи випускникам будуть надаватися два сертифікати: один про закінчення школи UNIT Factory, другий - про проходження програми французької школи «42», яка відомою у всьому світі.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео