Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Кременчуцьких школах скасують батьківські внески

У Кременчуцьких школах скасують батьківські внески
163026 ПЕРЕГЛЯДІВ

     З 2017 року добровільних батьківських внесків у загальноосвітніх школах Кременчука Полтавської області більше не буде — переважну більшість витрат візьме на себе міська рада. Про такі унікальні зміни вже повідомили у прес-службі головного органу влади міста.

     У міській раді Кременчука Полтавської області повідомили про важливе зрушення, що відбудеться у системі освіти населеного пункту з 1 січня 2017 року: у загальноосвітніх школах повністю скасують добровільні батьківські збори, що діяли протягом багатьох років. Відтепер усі освітні затрати будуть покриватися з бюджету міста, на що у бюджеті вже передбачили 15 мільйонів гривень.

     Отже, вже з 1 січня батькам учнів шкіл потрібно буде витрачати власні кошти лише на канцелярські товари, зокрема зошити, ручки, олівці та інше. Однак навіть ці витрати носитимуть індивідуальний характер, виключаючи колективні збори грошей на будь-які придбання.

     У зв'язку з такими конструктивними змінами у всіх освітніх закладах уже зараз проводять роз'яснювальну роботу з педагогічним колективом та батьками дітей.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео