Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вперше в Україні в екзаменаційні тести з ПДР можна внести свої корективи

Вперше в Україні в екзаменаційні тести з ПДР можна внести свої корективи
109142 ПЕРЕГЛЯДІВ

Складання іспиту для здобуття водійських прав планується за новими стандартами. Про це можна дізнатися з офіційного сайту Головного сервісного центру МВСУ.

Стартує реформа з розробки нових екзаменаційних питань по ПДР. Для цього в перше в Україні пробний варіант запитань представили на публічний розгляд. Пробне видання питань буде доступно один місяць. Будь-хто, експерт або звичайний водій може висловити свою думку щодо екзаменаційних питань. Це дозволить виключити помилки і сформувати питання в білетах згідно категорії посвідчення водія.
Щоб познайомитися з новими питаннями досить зайти на сайт Головного сервісного центру МВС (hsc.gov.ua), вибрати необхідну категорію та пройти тестування. Для користувача доступно посилання «У мене пропозиція до запитання», яка дозволяє залишити свою примітку.
Після закінчення тестового місяці група експертів, а саме викладачі автошкіл, фахівців громадських об'єднань відповідної сфери та працівники Головного сервісного центру МВС, проведе вивчення всіх зауважень і внесе відповідні зміни. Після цього нові питання будуть використовуватися на іспиті.
Зміни не оминуть і практичну частину екзамену. Планується застосовувати фото- і відео фіксацію з метою максимальної прозорості процедури отримання посвідчення водія.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео