Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Абітурієнтам України надали додатковий шанс на вступ до вишів

Абітурієнтам України надали додатковий шанс на вступ до вишів
191709 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські абітурієнти отримали можливість подачі документів на вступ у паперовому форматі. Такий шанс у Міністерстві освіти надали лише 25 і 26 липня тим, хто не зміг подати електронну заяву до вишів.

25 та 26 липня абітурієнти України зможуть подати заяви на вступ до вищих навчальних закладів у паперовому варіанті. У Міністерстві освіти і науки повідомили, що таку можливість надають тим вступникам, які з будь-яких причин не змогли подати електронну заяву.

Рішення про додатковий прийом документів прийняли під час наради міністра Лілії Гриневич з представниками приймальних комісій вишів у рамках обговорення важливих проблем цьогорічної вступної кампанії.

Як повідомляють у МОН, паперові заяви абітурієнти зможуть подавати незалежно від того, чи мають вони власний кабінет на порталі відповідної держструктури – якщо майбутній вступник не зміг своєчасно подати заяву в електронному вигляді, він має право протягом цих двох днів заявити по свій намір стати студентом.

Таким чином, за словами Лілії Гриневич, міністерство забезпечує всім потенційним студентам рівні можливості для вступу на обрану спеціальність.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео