Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські дизайнери будуть одягати дітей

107119 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чого тільки не вигадають люди, аби привернути увагу до свого проекту. Особливо креативною виявилася Ганна Луковкіна, котрій належить ідея створення fashion-маркету «Всі. Свої», де будуть зібрані різні групи товарів для дітей. Тут молоді батьки знайдуть все необхідне, адже тут свою продукцію представить сто відомих брендів. Звісно, основна увага акцентуватиметься на дитячому одязі від іменитих дизайнерів. Крім модних речей, у маркеті можна буде купити іграшки, книги, солодощі, і все необхідне для оригінального та неповторного оформлення декору дитячої кімнати.

Аби діти не сумували під час шопінгу, організатори придумали для них цікаві розваги й запропонують малечі стати учасником дитячих клубів та гуртків, а також побувати головною персоною фотосесії.

Люди, котрі організовують fashion-маркет, переконують, що усі товари від солодощів до одягу екологічно чисті, адже дбати про цей аспект важливо, виготовляючи продукцію для дітей.

Ще однією родзинкою стане брендовий одяг від українських світил моди створений у напрямку family-look, а значить і діти, й батьки зможуть бути одягнені в однакове модне вбрання.

Тим, хто хоче потрапити на «Всі. Свої» варто відвідати галерею D12 двадцять першого та двадцять другого листопада.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео