Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Бориспіль» отримав нового керівника

187438 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прес-служба Міністерства економіки розмістила офіційну інформацію, де розкрита таємниця стосовно того, хто тепер керуватиме найбільшим аеропортом країни «Борисполь». Члени комітету, який діє при Кабінеті Міністрів вирішили, що довірять такий важливий об’єкт транспортної галузі та інфраструктури Юрію Солончуку, котрий до цього часу працював на посаді директора державного авіаційного підприємства «Україна».

Також на засіданні того ж комітету на протязі останнього часу нових лідерів отримали шість держпідприємств. Так нові директори в «Укргазбанку», «Укргазвидобуванні», «Укрнафті», «Державній продовольчо-зерновій компанії», «Укртранснафті», які є приватними акціонерними товариствами, та в держпідприємства «Ільчівський морський порт».

На сьогоднішній день відкритим питанням залишається, хто переможе у конкурсі на вакантну посаду директора Державного Підприємства «РЕМ». Без керівника залишається й «Укрінтеренерго», й «Укрпошта», й НЕК «Укренерго». До числа підприємств, залишених без твердої руки господаря відноситься й завод «Антонов». Потрібен директор й для ще одного аеропорту – львівського, який має статус міжнародного й носить ім’я Данила Галицького.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео