Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олександр Корнієць зазнав нападу в центрі Києва

Олександр Корнієць зазнав нападу в центрі Києва
80980 ПЕРЕГЛЯДІВ

Екс-заступник прокурора Київської області Олександр Корнієць, зазнав нападу в самому центрі Києва.

На Майдані Незалежності його побили четверо проплачених відморозків, відразу після відвертого інтерв'ю журналісту Іллі Лукаш з Нового Часу, що проходило в одному з кафе по вулиці Грінченка. Злочинці чекали його на вулиці, коли Олександр Корнієць вийшов, на нього без попереджень відразу накинулися ззаду четверо злочинців, завдаючи йому чисельні удари по голові. Інформаційне агентство УНТ отримало фото з особами нападників відморозків за кілька секунд до нападу.

В даний час Олександр Корнієць знаходиться в шпиталі з попереднім діагнозом "закрита черепно-мозкова травма – струс головного мозку".

Нагадаємо, що стосовно колишнього працівника прокуратури порушено сумнівне кримінальне провадження з корупційною складовою. Наші журналісти відслідковували перебіг цієї справи. Відеоматеріали можна переглянути за посиланням: http://unt.ua/pres-tsentr/vpyu-strazhi-zakonu/12813-oleksandr-korniets-problemi-ta-majbutne-kriminalnoji-yustitsiji-ukrajini

Нагадаємо, що в справі Олександра Корнійця не було факту передачі грошей, за логікою – не було і злочину.

Коли не можуть довести злочин то вдаються до фізичного насилля! Це підтверджує те, що усі звинувачення хибні, докази відсутні, а порушена справа — політичні війни.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео