Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Завтра Київ відзначить свій День народження

Завтра Київ відзначить свій День народження
27068 ПЕРЕГЛЯДІВ

1534 роки – саме стільки в останній тиждень цього травня виповниться величному, древньому та повному різнобарвних контрастів Києву. Святкування Дня міста для його жителів та гостей, яке почнеться вже завтра, нараховуватиме найрізноманітніші культурні, спортивні та розважальні заходи. Варто відзначити, що їх загальна кількість сягне 35-ти.

Цікавим та незвичним нововведенням для цьогорічного святкування стане неймовірне 3D-шоу, присвячене видатним жителям нашої країни, чиї інноваційні винаходи змінили наукову сучасність держави. Також День народження столиці України супроводжуватимуть вже 24-й благодійний «Пробіг під каштанами» та видовищний міжнародний велопробіг.

Пройде завтра і «Свято на пагорбах». Таку назву отримав масштабний фестиваль, основою якого стала цифра «5»: саме стільки сцен та локацій матиме вищезазначений захід. Участь у фестивалі приймуть біля 50-ти талановитих українських артистів – письменників, вокалістів та музикантів.

Загадковий музей піщаних фігур і веселий Парк гойдалок, де безтурботними дітьми відчують себе навіть дорослі, функціонуватимуть на території київського «Експоцентру». Відвідувачі ж «Країни розваг», яка розташується на ВДНГ, зможуть не тільки поринути в самобутність української культури завдяки «Українському інтерактивному Арт-простору», а й поспілкуватися з чарівним світом живої природи у контактному зоопарку.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео