Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві обговорили майбутнє Криму

У Києві обговорили майбутнє Криму
188793 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Майбутнє Криму» - саме таку назву отримав перший в історії як України, так і кримськотатарського народу Міжнародний молодіжний форум, котрий став центром зібрання більш ніж 150 представників кримськотатарської діаспори з найрізноманітніших куточків світу.

Кримські татари, для яких Туреччина, Румунія, Німеччина, Узбекистан, Болгарія та півострів Крим, котрий наразі залишається окупованим Росією, є поки що єдиною рідною домівкою, прийняли участь в інформаційно насиченому форумі та мали гарну можливість як поспілкуватися, так і колективно віднайти конструктивні рішення для актуальних проблем сьогодення.

Головною метою ініціювання та проведення форуму стало залучення небайдужої до проблем кримських татар молоді та подальше національне об'єднання представників кримськотатарської діаспори.

З точку зору учасників форуму, їх подальша співпраця здатна допомогти прискоренню процесу викорінення «геноцидних» настроїв серед російських окупантів Криму та поверненню почуття власної гідності кримським татарам.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео