Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна зіткнулася з першими перепонами у процесі організації «Євробачення-2017»

Україна зіткнулася з першими перепонами у процесі організації «Євробачення-2017»
81098 ПЕРЕГЛЯДІВ

Незважаючи на те, що наша країна володіє дійсно унікальними та технічно оснащеними будівлями для проведення масштабних європейських подій, майданчика для «Євробачення», котре Україна прийматиме вже у травні 2017-го, держава не має й досі. І цей факт є парадоксальним, оскільки приймати популярний пісенний конкурс зголосилися аж чотири великих українських міста – Київ, Львів, Одеса та Дніпро – кожне з яких, здавалося б, має підходящий для «Євробачення» майданчик. Проте, з точки зору експертів, для проведення конкурсу не підійде навіть...НСК «Олімпійський», через що Київ вважався найбільш підходящим для конкурсу містом.

Встановлювати на спортивному комплексі дах не є безпечним через велику кількість важкого сценічного та телевізійного обладнання, хоча вимога щодо критого майданчику для виступів є обов'язковою умовою європейських організаторів. Тому в Україні потрібно терміново розпочинати будівництво спеціальної концертної арени для «Євробачення».

Цікаво, що конкурс, за результатами котрого стане відомо ім'я українського міста, яке прийматиме «Євробачення-2017», завершиться вже 1 серпня. Спираючись на те, що будування якісного майданчика для європейської події навряд чи буде процесом швидким, залишається лише здогадуватися, яким чином конкурсанти змагатимуться за здобуття статусу «міста для «Євробачення» в Україні». Хоча тепер після новини про те, що НСК не підходить для проведення європейського конкурсу, найбільш підходящим для цього містом значиться Львів, котрий першим почав розглядати можливість будівництва потенційної арени під цю подію.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео