Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Дніпро готовий приймати Євробачення-2017

Дніпро готовий приймати Євробачення-2017
108036 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дніпро офіційно боротиметься за можливість проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Про це заявив міський очільник Борис Філатов. Влада Дніпра підписала та передала організаторам європейського конкурсу всі необхідні документи і розпочинає підготовку до проведення заходу.

Одне з міст-потенційних претендентів на проведення Євробачення у 2017 році офіційно заявило про свою готовність прийняти європейських і світових гостей. Мер міста, Борис Філатов оголосив про те, що підписав і готовий передати документи про участь у конкурсі на проведення Євробачення організаторам музичного заходу.

За словами представників влади Дніпра, місто встигне повністю підготувати інфраструктуру до проведення цього важливого свята, а місцем проведення дійства може стати арена, що була призначена для "Євробаскету-2015".

За офіційною інформацією, місце проведення "Євробачення-2017", право на яке для України виборола співачка Джамала, буде визначено 1 серпня. Цьому рішенню передуватимуть чотири відбірних етапи, у який візьмуть участь Київ, Львів, Дніпро та Одеса.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео